sadevesi­järjestelmät 
ja salaojatyöt

Kaikki maan­rakennus­työt vankalla ammatti­taidolla

Salaoja- ja sadevesijärjestelmä on yhtenäinen kokonaisuus, jonka tulisi huolehtia siitä, että maaperä rakennuksen välittömässä läheisyydessä pysyy kuivana.

Haja-asutusalueilla voimaan tuleva laki jätevesijärjestelmistä on tuottanut päänvaivaa monille kyseisten alueiden asukkaille. Teemme kaikki jätevesijärjestelmät myös näille alueille kilpailukykyisillä hinnoilla, ja hoidamme homman loppuun asti.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviokäynti!

Salaojajärjestelmä koostuu salaojaputkista, tarkastuskaivoista, kokoojakaivosta sekä poistoputkesta. Yhdessä nämä muodostavat toimivan salaojajärjestelmän. Meiltä saat kaikki työt ja palvelut salaojajärjestelmiin.

Sadevesijärjestelmä on olennainen osa toimivaa salaojajärjestelmää, sillä sadevedet on johdettava pois talon välittömästä läheisyydestä, jotta salaojajärjestelmä ei ylikuormitu sateiden aikana. Kysy meiltä tarjous sadevesijärjestelmien toteutustöistä.

Teemme uudisasennuksia ja korjaamme vanhoja järjestelmiä tarpeen mukaan. Pystymme kartoittamaan kohteen nykytilan ja tekemään tarjouksen tarvittavista toimenpiteistä järjestelmien kuntoon saattamiseksi.