Kaikki maanrakennustyöt

Kaikki maan­rakennus­työt vankalla ammatti­taidolla

Hoidamme niin pienet kuin isommatkin maanrakennustyöt Porissa ja lähiympäristössä varmalla, ammattimaisella otteella. Osaamisemme kattaa kaikki alan työt helpoista vaatiiviin toteutuksiin.

Saat kauttamme myös kohteessa tarvittavat murskeet, sepelit, hiekat ja mullat!

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviokäynti!

Ammattitaitomme mahdollistaa monipuoliset kaivuutyöt moneen tarpeeseen. Voimme toteuttaa työt myös ahtaille ja haastaville tonteille sekä erityisosaamista vaativiin kohteisiin. Kalustoomme kuuluu myös kuorma-auto, jolla maa-aineksia voidaan kuljettaa.

Rakennamme pihat, puutarhat ja muut viheralueet alusta alkaen itse. Toteutamme pihakiveykset, muurit, nurmikot, tekonurmet sekä puiden, pensaiden ja muiden viherkasvien istutukset suunnitelmaa noudattaen

Toteutamme kaivuutyöt asiakkaan lähtökohdista ja toiveiden mukaan. Kalustomme mahdollistaa pienet ja suuret kaivuutyöt. Käytettävissämme on laitteistot sekä ahtaisiin että suurimittaisiin kaivantoihin.

Pohjatöiden teko vaatii ammattitaitoista osaamista, jotta rakennuksen perusta kantaa rakennuksesi painumatta vuosikymmenienkin kuluttua. Kalustomme ja henkilökuntamme avulla toteutamme sen minkä lupaamme.